Категории Информация
Кассы Добавить событие
НІЧ НА ПОЛОНИНІ Чернівецький академічний облукрмуздрамтеатр
31 марта 2022

НІЧ НА ПОЛОНИНІ Чернівецький академічний облукрмуздрамтеатр

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальный академический драматический театр им. М. Заньковецкой
г. Львов, ул. Леси Украинки, 1

О событии

Коли Карпатські праліси та гори поглинає ніч, починається найцікавіше… Пастухи, дрімаючи біля ватри, слухають оповідання старих вівчарів про чугайстрів, мавок, упирів, чортів та інших демонологічних істот, які ховаються поміж високих трав, поміж гілля старих дерев, залягають на дно гірських річок, кричать кажанами у нічному небі. Вони перестрівають перехожих на дорозі, вичікують одиноких під місячним світлом та заманюють неземною вродою. А хто піддасться, тому вже не вирватись з обіймів природи…

Під проводом ночі, один світ проникає в інший. Головні герої представники двох світів, знову і знову, потерпають від мук вибору "Бути чи не бути.." адже міфічних героїв та людських поєднує любовний трикутник. Молодий вічар Іван закохується у лісову красуню Мавку, та не може забути своєї земної любові до нареченої Марійки. В бажанні розірватися надвоє, він намагається відректися від своєї людської суті, яка постійно нагадує про те, як важко зробити вибір. До того ж, у Мавку закоханий лісовий Чорт. Який до останнього не втрачає своїх почуттів до неї.

Наповнений магією природи і кохання чарівний світ міфологічних істот межує з реаліями життя, де людина не цінує того, що має, і в пошуках кращого втрачає все. Автентичні народні пісні, дзвінка поезія Олександра Олеся та етнічний колорит - створюють у виставі неймовірну атмосферу, в яку хочеться повертатися знову і знову.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код