Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Гайдн, Бетховен. Шуберт. Готліб Валліш (фортепіано, Австрія)
02 декабря 2021

Онлайн концерт: Гайдн, Бетховен. Шуберт. Готліб Валліш (фортепіано, Австрія)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ОНЛАЙН»

Онлайн-трансляция

О событии

Онлайн концерт: Гайдн, Бетховен. Шуберт. Готліб Валліш (фортепіано, Австрія)

2 грудня, за підтримки Австрійського культурного форуму, у виконанні неперевершеного австрійського піаніста Готліба Валліша звучатиме фортепіанна музика віденських класиків – Йозефа Гайдна та Людвіга ван Бетховена, а також – раннього романтика Франца Шуберта.

Вибір творів саме цих композиторів є абсолютно логічним. Творчий шлях і стиль кожного мають свої особливості, але вони всі певний час жили у Відні. Бетховен був учнем Гайдна, але паралельно мав заняття і з Антоніо Сальєрі, в якого пізніше вчився Шуберт. Так, наприклад, можна буде почути сонату, що є зразком зрілого стилю Йозефа Гайдна, яка відкриє програму концерту. Він написав її в 1789-90 роках, а 1792-го познайомився з Людвігом ван Бетховеном. Завершить цей вечір одна з трьох останніх фортепіанних сонат Франца Шуберта, які створено від весни до осені 1828-го, але видано лише через десять років після смерті автора, у 1838–1839 роках.

Програма концерту:
Й. Гайдн. Соната для фортепіано мі-бемоль мажор, Hob. XVI/49,
Л. Бетховен. Фантазія соль мінор, тв. 77, Andante favori, WoO 57,
Л. Бетховен. Полoнез до мажор, тв. 89
Ф. Шуберт. Соната для фортепіано ля мажор, D. 959

Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо.
Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 2 грудня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].
4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.
6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.
Подобається
Коментувати
Поширити
Предварительный заказ
Заявка на промо-код