Категорії Інформація
Каси Додати подію
AlINA PASH
18 березня 2023

AlINA PASH

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Чернівецька обласна філармонія
Чернівці, пл. Філармонії 10

Про подію

Концерт співачки Alina Pash у Чернівцях

Перший сольний тур співачки Alina Pash, яку називають по праву «головним відкриттям української сцени», почнеться вже цієї весною. Ці концерти будуть проходити під музичною благодійною програмою «Слухати», і 18 березня на цей концерт запрошені жителі та гості міста Чернівці.

Де відбуватиметься захід та як купити квитки? Alina Pash цього дня буде співати на сцені Чернівецької обласної філармонії, а ось придбати квитки можна і на цій сторінці. Загалом, з сервісом «Kontramarka» ви маєте змогу купити квитки на будь-яку подію, яка проходитеме у Чернівцях.

Про Alina Pash та про концерт «Слухай»

Аліна Паш - українська співачка та авторка пісень, яка співає українською. Її пісні охоплюють широкий спектр тем, включаючи особистий досвід, стосунки, соціальні питання та політичні теми. Загалом, музика Аліни Паш характеризується емоційною глибиною та щирістю, а також її здатністю знаходити спільну мову з аудиторією за допомогою текстів та потужного голосу.

Під час концерту у Чернівцях співачка запропонує послухати і разом з нею заспівати найпопулярніші її сингли, старі та нові. А ось виразності події додасть новий склад колективу. Тепер у команді разом з Аліною виступатимуть дві вокалістки-мультиінструменталістки та бітмейкер Original Dizzy. Тож готуйтесь до чогось нового, надсучасного та грандіозного.

До зустрічі! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код