Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 жовтня 2021

ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ м.Чернівці

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської
м. Чернівці, Театральна площа, 4

Про подію

"За двома зайцями" в Чернівцях! 

12 і 13 жовтня 2021 року Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської запрошує всіх на показ комедійного спектаклю за п'єсою М. Старицького "За двома зайцями" в Чернівцях. Цей гастрольний спектакль Театру Заньковецької приїде в місто зі Львова. Удалий і хитрий залицяльник цирульник Свирид Голохвостов не проти взяти своє життя за зябра, розібратися з накопиченими боргами і різко додати в спроможності. Для цього він вибрав собі предмет навмисного обожнювання - непоказну, проте досить вигідну наречену з щедрим обіцяним доданим Проню Сірко. І щастю нареченої не було б межі - упадає все ж галантний і привабливий наречений, ось тільки наш шибеник намагається встигнути відразу "за двома зайцями".

Музична комедія на дві дії

Оскільки Свирид Петрович ласий не тільки на кошти, а ще й на зовнішність, то другим "зайцем" в його прицілі стала не дуже заможна, але зате приваблива дівчина Галя. Само собою, такий стан справ до добра не доводить навіть досвідчених інтриганів. Ось і любителя пустити пил в очі Голохвостова в гонитві за двома дівчатами чекають безліч делікатних ситуацій і несподіваних сюрпризів.

Запрошуємо на виставу «За двома зайцями» і обіцяємо, що буде багато гумору, пісень і танців у супроводі оркестру Львівського театру імені Заньковецької. Живий звук без фонограми гарантуємо. 

Щоб потрапити на наш музичний комедійний спектакль "За двома зайцями" в Чернівцях, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Безліч інших забавних вистав в афіші Чернівців чекають свою публіку на сторінках Контрамарка.

На яку класичну комедію сходити в Чернівцях? На музичний спектакль "За двома зайцями"! 

  1. Живий музичний супровід
  2. Класичний твір українського драматурга
  3. Гастролі львівського театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код