Категорії Інформація
Каси Додати подію
LAMA
14 лютого 2023

LAMA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Мистецький центр ім. Миколайчука
Чернівці, вул. Головна, 140

Про подію

Святковий концерт від LAMA у Чернівцях

День Закоханих може бути різним — пристрасним чи ніжним, сумним чи щасливим, наодинці чи у компанії. Та ви маєте вибрати, яким цей день буде для вас. І якщо бажаєте собі та своїм близьким тільки позитивних моментів, радимо звернути увагу на концерт від співачки LAMA та купити квитки на подію, яка відбудеться 14 лютого у Чернівцях. 

Цього дня її пісні зі сцени Мистецького центра ім. Миколайчука лунатимуть для кожного українця, для Збройних Сил України та заради кохання, миру! Тож давайте будемо разом цього дня, щоб запалити в душі найяскравіші емоції, такі потужні, щоб ми змогли зробити все, що бажають наші серця!

Інші концерти у Мистецькому центрі ім. Миколайчука дивіться, як завжди, на афіші “Kontramarka”. 

Концерт “Сильні люди”

Кожен українець в очах співачки — це сила, яка має нездоланну енергію. Та секрет сили криється в любові та бажанні мирно жити, тому ми маємо бути тим ким є - сильними та з добром у серці. 

На концерті LAMA, який має символічну назву “Сильні люди”, гості заспівають ті самі сингли співачки, які так давно чи недавно полюбилися - "Мені так треба", "Літак", "Моє Серце", "Знаєш як болить" та багато інших. Цього вечора вам будуть подаровані неймовірні емоції та тепла атмосфера. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код